Скара Ресторанот е отворен ПОНЕДЕЛНИК- САБОТА 09.00 - 24.00ч

НЕДЕЛА ЗАТВОРЕНО


ПРАЗНИЦИ ЗАТВОРЕНО13.00 - 24.00ч

Основано 1987

Добродојдовте во
7 Скара Ресторан

Најдоброто од македонската традиционална и модерна кујна. Автентичноста е задржана во сите наши рецепти, но начинот на кои се комбинирани состојките и начинот на подготовка, како и крајниот резултат – сервирањето, е тоа што не прави број 1 Скара ресторан

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ЈАВЕТЕ СЕ НА (02) 3 224 000

КОНТАКТ

Адреса: ул. Даме Груев 7
Телефон: 389-2- 3 224 000

  Работно Време

  ПОНЕДЕЛНИК- САБОТА
  09.00 – 24.00ч.

  НЕДЕЛА ЗАТВОРЕНО

  ПРАЗНИЦИ
  13.00 – 24.00ч.

  Резервации

  Телефон
  (02) 3 224 000

  Работиме со: