Sedmica Restoran
Микс од традиционалната и модерната македонска кујна

Основано 1987

Добродојдовте на вебстраницата на
7 Скара Ресторан

Најдоброто од македонската традиционална и модерна кујна. Автентичноста е задржана во сите наши рецепти, но начинот на кои се комбинирани состојките и начинот на подготовка, како и крајниот резултат – сервирањето, е она што не прави број 1 Скара ресторан

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ЈАВЕТЕ СЕ НА (02) 3 224 000

Работно Време

ПОНЕДЕЛНИК- САБОТА
09.00 – 24.00ч.

НЕДЕЛА ЗАТВОРЕНО

ПРАЗНИЦИ
13.00 – 22.00ч.

Резервации

Телефон
(02) 3 224 000

Работиме со: